Publicus super stuntages [0.3a] SRV ROMAN
:: Continut nefolositor ! :: Subiecte vechi, nefolositoare, irelevante ! SPAM :: Gangs(Clanuri Romanesti)
Pagina 1 din 1
Publicus super stuntages [0.3a] SRV ROMAN
Address :92.55.136.50:7780
Players: --/200
Ping : 55
Mode : Publicus:->Stunt+DM+DRIFT
Map: San Andreas
Ei bine ce sa va spun este un server foarte tare apxx.. ca Romania Stuntage . Dam admine pentru cei care doneaza sau aduc playeri pe server . Forumu il avem dar mai avem mult de lucrat la el : www.publicus.forums-free.com
Cautam detinator si de server de roleplay Cine vrea contact la : andr3y_vest_cartier .
Pe server sunt toate comenzile depe Romania Stuntage inafara de /createclan ca nu am gasit pluginul sa-l bag
INTRATI SPER SA VA PLACAA
Am hostat srv intratii ~~
Players: --/200
Ping : 55
Mode : Publicus:->Stunt+DM+DRIFT
Map: San Andreas
Ei bine ce sa va spun este un server foarte tare apxx.. ca Romania Stuntage . Dam admine pentru cei care doneaza sau aduc playeri pe server . Forumu il avem dar mai avem mult de lucrat la el : www.publicus.forums-free.com
Cautam detinator si de server de roleplay Cine vrea contact la : andr3y_vest_cartier .
Pe server sunt toate comenzile depe Romania Stuntage inafara de /createclan ca nu am gasit pluginul sa-l bag
INTRATI SPER SA VA PLACAA
Am hostat srv intratii ~~
Andr3yutzu- Expert
Data de inscriere : 13/05/2010
Subiecte similare
» Publicus super stuntages [0.3a] SRV ROMAN
» Server Roman:Romania Super Stunt
» Server Roman:Romania Super Stunt
:: Continut nefolositor ! :: Subiecte vechi, nefolositoare, irelevante ! SPAM :: Gangs(Clanuri Romanesti)
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum