XpandGames.ro CEL MAI TARE COMUNITATE
:: Continut nefolositor ! :: Subiecte vechi, nefolositoare, irelevante ! SPAM :: Scripting si creare server
Pagina 1 din 1
XpandGames.ro CEL MAI TARE COMUNITATE
Owner-ul serverului acesta XpandGames este Viursica
HostName:RPG.XpandGames
Addres:77.36.64.52:7777
Mode:XpandGames V2.1
Playeri on:15/50
Ping:7
Server stats:Online 24/24
Avem si multe factiuni
LSPD
FBI
NG
Primar
Yakuza
La casa noastra
CNN Agency
Hitman Agency
ETC..
Se mai dau lidere,admine
Acum noi admini muncim la forum Si va rog daca intrati sa dati la report ca eu v-am adus eu in joc sunt Andrlaunuk
HostName:RPG.XpandGames
Addres:77.36.64.52:7777
Mode:XpandGames V2.1
Playeri on:15/50
Ping:7
Server stats:Online 24/24
Avem si multe factiuni
LSPD
FBI
NG
Primar
Yakuza
La casa noastra
CNN Agency
Hitman Agency
ETC..
Se mai dau lidere,admine
Acum noi admini muncim la forum Si va rog daca intrati sa dati la report ca eu v-am adus eu in joc sunt Andrlaunuk
Andriul- Incepator
Data de inscriere : 23/06/2011
Subiecte similare
» RPG.VIBEPLAY.RO < Server de SA:MP MOD RPG Cu un GM UNIC > Daca cautati un sv de SA:MP foarte tare si o comunitate SUper !! > Acesta este raspunsul > RPG.VIBEPLAY.RO | WWW.VIBEPLAY.RO > SERVERE DE TOATE TIPURILE!! Azi la 21:00 pe sv de SAMP:Sm+2lvl UP+1kk
» RPG.VIBEPLAY.RO < Server de SA:MP MOD RPG Cu un GM UNIC > Daca cautati un sv de SA:MP foarte tare si o comunitate SUper !! > Acesta este raspunsul > RPG.VIBEPLAY.RO | WWW.VIBEPLAY.RO > SERVERE DE TOATE TIPURILE!! Azi la 21:00 pe sv de SAMP:Sm+2lvl UP+1kk
» Comunitate NOUA ! Ajuta si TU Comunitate PLAYINFERNO.NET si vei fi rasplatit ! CITESTE AICI !
» Comunitate NOUA ! Ajuta si TU Comunitate PLAYINFERNO.NET si vei fi rasplatit ! CITESTE AICI !
:: Continut nefolositor ! :: Subiecte vechi, nefolositoare, irelevante ! SPAM :: Scripting si creare server
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum