[Sectiune gresita]Imi doresc sa devin politist!!
2 participan?i
Pagina 1 din 1
[Sectiune gresita]Imi doresc sa devin politist!!
Salut!Ma numesc Robert numele meu pe sv este ''RBT'' eu imi doresc sa ajung politist!Vreau sa va intreb puteti sa imi indepliniti dorinta
RBT- Member
Data de inscriere : 18/06/2014
Varsta : 23
Localizare : Bucuresti
Sanctiuni :- 0 Avertismente
Re: [Sectiune gresita]Imi doresc sa devin politist!!
Ai gresit sectiunea,aici se aplica pentru functii.
Lasa-mi adresa server-ului pe PM si te voi redirectiona catre categoria corespunzatoare.
Topic closed.
Lasa-mi adresa server-ului pe PM si te voi redirectiona catre categoria corespunzatoare.
Topic closed.
Encrypted- Administrator
Data de inscriere : 26/06/2011
Varsta : 32
Localizare : Costanta
Subiecte similare
» http://serverecssamp.forumgratuit.ro/ Forumul Meu Aici Puteti Posta Tutoriale , Cs,WoW,Metin2,Sa-Mp Si puteti posta si Servere Cs,Sa-Mp,Metin2 aveti sectiune Speciala unde sa postati
» Caut SCRIPTER BUN + DESIGNER FORUM ! Atentie comunitatea PlayINFERNO este o comunitate NON-PROFIT ! De aceea doresc daca va hotarati sa ma ajutati cu redeschiderea sa nu pretindeti foloase Materiale sau Financiare ! MULTUMESC ! Contact : gta_play@yahoo.co
» Caut SCRIPTER BUN + DESIGNER FORUM ! Atentie comunitatea PlayINFERNO este o comunitate NON-PROFIT ! De aceea doresc daca va hotarati sa ma ajutati cu redeschiderea sa nu pretindeti foloase Materiale sau Financiare ! MULTUMESC ! Contact : gta_play@yahoo.co
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum