RPG.WGAMING.RO
:: Continut nefolositor ! :: Subiecte vechi, nefolositoare, irelevante ! SPAM :: Scripting si creare server
Pagina 1 din 1
RPG.WGAMING.RO
Buna ziua/seara dragi colegi de SAMP,
Am placere sa v-a anunt ca lucrarile de la Gamemode se aproprie de final si sa va anunt ca venim cu un Gamemode unicat in Romania, mai jos am sa enumar cateva din lucrurile de pe server:
Venim cu factiuni si aliante noi, jocul desfasurandu-se pe orasele LS si SF:
Los Santos:
Alianta 1:
-Grove
-The Triads
-Los Santos Vagos
Alianta 2:
-Ballas
-The Mafia
-Varrios Los Aztecas
Factiuni:
-LS Police Department
-FBI
-News Reporter
-Hitman Agency
San Fiero & Bay Side:
Alianta 3:
-San Fiero Rifa
-Da Nang Boys
-Bikers
Factiuni:
SF Police Department
San Andreas Fire & Medics Department
NFS Club
Dispunem de 2 sisteme de War pentru Factiuni:
-Sistemul de war normal cel pe care il stiti cu totii cand liderii dau /startwar.
-Sistemul de war pe teritorii unde daca esti impreuna cu inca 2 membrii din alianta ta veti putea cucerii teritorii.
Avem un sistem unicat de masini personale:
Masinile personale se pot cumpara de la Biz-ul nou ce l-am creat pentru dumneavoastra. Este un biz langa banca din LS unde veti putea da /v buy pentru a va alege masina dorita. Prima masina este gratuita, a 2 - a v-a costa 5.000.000 , a 3 -a 10.000.000 si tot asa cu cat cumaprati mai multe pretul v-a creste cu 5.000.000, numarul de masini pe care le puteti detine este nelimitat, este in limita banilor de care detineti in joc.
De acuma cand veti avea un Job Legal, veti primii salar la fiecare payday! Salarile sunt urmatoarele:
Job-uri Legale:
-Detectiv - 12.000 $
-Avocat - 18000 $
-Medic - 25000 $
-Camionagiu - 18.000 $
-Mecanic - 25000 $
-Licentier - 18000 $
-Taximetrist - 20000 $
-Gunoier - 22000 $
-Ziarist - 23000 $
-Bodyguard - 24000 $
-Boxer 25000 $
-Sofer de Autobuz - 20000 $
-Curatator de strazi - 22000 $
Job-uri Ilegale:
-Curva
-Hot de masini
-Dealer de arme
-Dealer de droguri
Sistem Factiuni:
Pentru confortul dumneavoastra am adaugat la factiuni, un sistem ce va v-a da skin-urile in functie de rank-ul detinut. Armele la fel v-or fii in functie de rank.
Exemplu:
Rank 1: Deagle, Bata de baseball
Rank 2: Deagle, Bata de baseball , Uzzi
Rank 3: Deagle, Bata de baseball , Uzzi , M4
Rank 4: Deagle, Bata de baseball , Uzzi , M4 , Rifle
Rank 5: Deagle, Bata de baseball , Uzzi , M4 , Rifle, Grenade
Spawn-urile factiunilor vor dispune fiecare de Map-ing unicat.
Spawn Civil unicat.
Au fost adaugate Insule private pentru Membrii ce detin Gradul de VIP, Insulele dispun de o Vila, un elicopter si o barca personala.
Daca ai mute si scrii ceva pe chat acum arata si cat timp mai ai pana poti vorbi din nou.
Atunci când un membru hitman își ucide ținta, în cazul în care jucătorul care a pus contractul este conectat, îi va apărea un mesaj în legătură cu uciderea contractului său.
Am placere sa v-a anunt ca lucrarile de la Gamemode se aproprie de final si sa va anunt ca venim cu un Gamemode unicat in Romania, mai jos am sa enumar cateva din lucrurile de pe server:
Venim cu factiuni si aliante noi, jocul desfasurandu-se pe orasele LS si SF:
Los Santos:
Alianta 1:
-Grove
-The Triads
-Los Santos Vagos
Alianta 2:
-Ballas
-The Mafia
-Varrios Los Aztecas
Factiuni:
-LS Police Department
-FBI
-News Reporter
-Hitman Agency
San Fiero & Bay Side:
Alianta 3:
-San Fiero Rifa
-Da Nang Boys
-Bikers
Factiuni:
SF Police Department
San Andreas Fire & Medics Department
NFS Club
Dispunem de 2 sisteme de War pentru Factiuni:
-Sistemul de war normal cel pe care il stiti cu totii cand liderii dau /startwar.
-Sistemul de war pe teritorii unde daca esti impreuna cu inca 2 membrii din alianta ta veti putea cucerii teritorii.
Avem un sistem unicat de masini personale:
Masinile personale se pot cumpara de la Biz-ul nou ce l-am creat pentru dumneavoastra. Este un biz langa banca din LS unde veti putea da /v buy pentru a va alege masina dorita. Prima masina este gratuita, a 2 - a v-a costa 5.000.000 , a 3 -a 10.000.000 si tot asa cu cat cumaprati mai multe pretul v-a creste cu 5.000.000, numarul de masini pe care le puteti detine este nelimitat, este in limita banilor de care detineti in joc.
De acuma cand veti avea un Job Legal, veti primii salar la fiecare payday! Salarile sunt urmatoarele:
Job-uri Legale:
-Detectiv - 12.000 $
-Avocat - 18000 $
-Medic - 25000 $
-Camionagiu - 18.000 $
-Mecanic - 25000 $
-Licentier - 18000 $
-Taximetrist - 20000 $
-Gunoier - 22000 $
-Ziarist - 23000 $
-Bodyguard - 24000 $
-Boxer 25000 $
-Sofer de Autobuz - 20000 $
-Curatator de strazi - 22000 $
Job-uri Ilegale:
-Curva
-Hot de masini
-Dealer de arme
-Dealer de droguri
Sistem Factiuni:
Pentru confortul dumneavoastra am adaugat la factiuni, un sistem ce va v-a da skin-urile in functie de rank-ul detinut. Armele la fel v-or fii in functie de rank.
Exemplu:
Rank 1: Deagle, Bata de baseball
Rank 2: Deagle, Bata de baseball , Uzzi
Rank 3: Deagle, Bata de baseball , Uzzi , M4
Rank 4: Deagle, Bata de baseball , Uzzi , M4 , Rifle
Rank 5: Deagle, Bata de baseball , Uzzi , M4 , Rifle, Grenade
Spawn-urile factiunilor vor dispune fiecare de Map-ing unicat.
Spawn Civil unicat.
Au fost adaugate Insule private pentru Membrii ce detin Gradul de VIP, Insulele dispun de o Vila, un elicopter si o barca personala.
Daca ai mute si scrii ceva pe chat acum arata si cat timp mai ai pana poti vorbi din nou.
Atunci când un membru hitman își ucide ținta, în cazul în care jucătorul care a pus contractul este conectat, îi va apărea un mesaj în legătură cu uciderea contractului său.
vitalz0r- Incepator
Data de inscriere : 25/10/2012
:: Continut nefolositor ! :: Subiecte vechi, nefolositoare, irelevante ! SPAM :: Scripting si creare server
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum