Scriptez server sa-mp
3 participan?i
:: Continut nefolositor ! :: Subiecte vechi, nefolositoare, irelevante ! SPAM :: Scripting si creare server
Pagina 1 din 1
Scriptez server sa-mp
Buna Ziua, Caut server sa-mp pentru a scripta. Vin eu cu gm-uri de orice gen, de preferinta GF-RP, am gm-uri scriptate de mine ( Ex: cu masini personale, vipi etc, mai am si gf-uri frumoase ) daca sunteti interesati lasati aici un mesaj
TalenT- Member
Data de inscriere : 01/09/2012
Re: Scriptez server sa-mp
Arunca un ochi pe aiciTalenT a scris:Buna Ziua, Caut server sa-mp pentru a scripta. Vin eu cu gm-uri de orice gen, de preferinta GF-RP, am gm-uri scriptate de mine ( Ex: cu masini personale, vipi etc, mai am si gf-uri frumoase ) daca sunteti interesati lasati aici un mesaj
http://forum.gfront.ro/index.php?/topic/111-cautam-scripter-pentru-serverul-de-samp/
Serverul functioneaza si acum, e hostat.
Administrator- Jucator cu experienta
Data de inscriere : 11/10/2009
Re: Scriptez server sa-mp
sall ma ce gm-uri ai ca vreau si eu un gm rpsmeker, scriptat bn contacteazama pe id de mess llucian2000@yahoo.com si vorbim acolo. Multumesc
TuTy- Member
Data de inscriere : 05/05/2014
Varsta : 32
Localizare : Iasi
Sanctiuni :- 0 Avertismente
Subiecte similare
» Scriptez orice server de SA:MP
» Cauti Scripter care are un GM UNIC ? Click aici ! Sunt scripter de 2 ani cu experienta. GM-urile care le pot oferi: GFZONE , LinkMania , ProNion(Actualul) si mai nou Lunetistii(Actualul) Caut server unde sa scriptez sa ridicam un server de la 0 si sa ajun
» Cauti Scripter care are un GM UNIC ? Click aici ! Sunt scripter de 2 ani cu experienta. GM-urile care le pot oferi: GFZONE , LinkMania , ProNion(Actualul) si mai nou Lunetistii(Actualul) Caut server unde sa scriptez sa ridicam un server de la 0 si sa ajun
:: Continut nefolositor ! :: Subiecte vechi, nefolositoare, irelevante ! SPAM :: Scripting si creare server
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum