RED COUNTY ROMANIA / SERVER UNIC DE ROLEPLAY / 89.33.242.235:7777

RED COUNTY ROMANIA / SERVER UNIC DE ROLEPLAY / 89.33.242.235:7777

In jos

RED COUNTY ROMANIA / SERVER UNIC DE ROLEPLAY / 89.33.242.235:7777 Empty RED COUNTY ROMANIA / SERVER UNIC DE ROLEPLAY / 89.33.242.235:7777

Mesaj Scris de RedCountyRomania Lun 23 Feb 2015, 8:42 pm

[quote="JaZz"]
RED COUNTY ROMANIA !! !! !! !!

HostName: Red County Romania | [ro-rc.com]
Address: 89.33.242.235:7777
Players: - / 200
Ping: 11
Mode: Roleplay 1.2.3a
Map: Red County


Ce ziceti de un nou început într-un Roleplay Distractiv? Ei bine, RedCountyRomania a fost deschis recent si va asteptam cu totii pe unul dintre cele mai frumoase servere de SA-MP cu un gamemode unic in Romania.


REGULI DE BAZĂ



Comportamentul celor care joacă pe acest server trebuie să fie unul civilizat atât pe server cât și pe forum !

Este responsabilitatea dumneavostră să mențineți confidențialitatea datelor conturilor pe care le dețineți pe comunitatea Red County România Roleplay ! NU comunicați nimănui aceste date ! Red County România Roleplay nu își asumă răspunderea în eventualitatea în care conturile dumneavoastră sunt sparte, furate ori vândute !

Este strict interzisă vânzarea/cumpărarea conturilor ! Conturile celor care încalcă această regulă vor fi banate !

Este strict interzisă conectarea la server de pe un alt cont decât cel al vostru ! NU vom tolera scuzele de genul: "am vrut să ajut un prieten/e contul fratelui meu" etc. Totodată, nu aveți voie să creați conturi altor jucători sub nici un fel de pretext.

Este strict interzisă exploatarea bug-urilor script-ului și/sau jocului ! De asemenea, cei care depistează jucători care exploatează bug-urile existente pe server sunt obligați să aducă de îndată aceste lucruri la cunoștință adminilor ! În caz contrar, cei care ascund aceste lucruri vor fi considerați complici și vor fi sancționați ca atare !

Dacă depistați jucători care încalcă una sau mai multe reguli ale server-ului, îi puteți raporta fie în joc, folosind comanda /re(port) fie postând pe forum în secțiunea corespunzătoare. Pentru aceasta aveți nevoie de dovezi concludente ! Neraportearea unui jucător care încalcă regulamentul poate duce la sancționarea dumneavoastră. Nu aveți voie să încălcați regulamentul dacă un jucător a făcut-o în prealabil.

Falsificarea sau modificarea dovezilor este strict interzisă și se pedepsește cu BAN permanent.

Nu efectuați plăți OOC către jucători sau membrii ai staff-ului în schimbul unor bunuri IC (bani, case, mașini, biz-uri etc.) Singurele plăți acceptate sunt cele efectuate prin intermediul administratorilor principali, pentru donații și pentru bunurile prezentate în topicul informativ al donațiilor . Cei care încalcă această regulă VOR FI BANAȚI PERMANENT !

REGULILE GENERALE SUNT PUSE PE FORUM - http://ro-rc.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=9

Intrati si distrativa simuland o viata reala! Red County Roleplay Romania.
RedCountyRomania
RedCountyRomania
Member
Member

Mesaje : 1
Data de inscriere : 23/02/2015
Sanctiuni Sanctiuni :
  • 0 Avertismente


Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum