caut scripter
:: Continut nefolositor ! :: Subiecte vechi, nefolositoare, irelevante ! SPAM :: Scripting si creare server
Pagina 1 din 1
caut scripter
Caut Scripter pentru un clan care vreau sa il infintez.in primul rand am nevoie de scripteri si mapperi. cei care ma ajuta primesc leader,
totul incepe cand am scripteri si mapperi .
atunci vom incepe munca, de forum o sa ma ocup eu, serveru va fi hostat. :d
dati add : gsx_ro daca vreti sa facem clanul
totul incepe cand am scripteri si mapperi .
atunci vom incepe munca, de forum o sa ma ocup eu, serveru va fi hostat. :d
dati add : gsx_ro daca vreti sa facem clanul
GSX-R- Member
Data de inscriere : 16/04/2011
Subiecte similare
» Caut sv de samp pe care sa vin aduc 50-60 players !!!| daca vrei sa faci un sv cu mn mai caut host /scripter bun !!! contact la id: just_marele_seba
» Cauti Scripter care are un GM UNIC ? Click aici ! Sunt scripter de 2 ani cu experienta. GM-urile care le pot oferi: GFZONE , LinkMania , ProNion(Actualul) si mai nou Lunetistii(Actualul) Caut server unde sa scriptez sa ridicam un server de la 0 si sa ajun
» Cauti Scripter care are un GM UNIC ? Click aici ! Sunt scripter de 2 ani cu experienta. GM-urile care le pot oferi: GFZONE , LinkMania , ProNion(Actualul) si mai nou Lunetistii(Actualul) Caut server unde sa scriptez sa ridicam un server de la 0 si sa ajun
:: Continut nefolositor ! :: Subiecte vechi, nefolositoare, irelevante ! SPAM :: Scripting si creare server
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum