N-ai cu cine sa faci un serveR?sau nu ai playeri pe server?nu ai idei de adus playeri?
2 participan?i
:: Continut nefolositor ! :: Subiecte vechi, nefolositoare, irelevante ! SPAM :: Scripting si creare server
Pagina 1 din 1
N-ai cu cine sa faci un serveR?sau nu ai playeri pe server?nu ai idei de adus playeri?
Salut,Caut scripter,cu server,si internet+calculator bun pt server...Eu sunt foarte bun la organizat eventuri pe scurt o sa ma ocup de server...astept sa ma contactati....:sampprosebastian@ y a h h o . c o m<=am pus asa ca nu ma lasa sa postez adrese de emaildar sa scrieti legat....
Sunt bun la capitolul distrat playeri si stiti voi distractie =>mai multi playeri am idei ff bune la capitolul distractie ,astept sa ma contactati...si o sa ma implic si la scripting daca e nevoie
Sunt bun la capitolul distrat playeri si stiti voi distractie =>mai multi playeri am idei ff bune la capitolul distractie ,astept sa ma contactati...si o sa ma implic si la scripting daca e nevoie
sebim8lol- Incepator
Data de inscriere : 23/08/2012
Re: N-ai cu cine sa faci un serveR?sau nu ai playeri pe server?nu ai idei de adus playeri?
salut, am server hostat pe timp nedeterminat, sloturi nelimitate , si caut un player asa ca tine sa se ocupe de events de adus playeri etc. daca te intereseaza baga add: gtahostpixelro
Subiecte similare
» Nu ai cu cine sa faci serveR?nu ai playeri?nu ai idei de adus playeri?????
» GTA.EVOGAME.RO - CEL MAI TARE SERVER ! INTRATI SI NU O SA REGRETATI !!!! INTRA CINE VREA IESE CINE POATE SERVER DESCHIS DE 3 ZILE !!! HostName: GTA.EvoGame.Ro GF Server Address: gta.evogame.ro:7777 Players: x / 50 Ping: 9 Mode: GTA.EvoGame.RO GF
» GTA.EVOGAME.RO - CEL MAI TARE SERVER ! INTRATI SI NU O SA REGRETATI !!!! INTRA CINE VREA IESE CINE POATE SERVER DESCHIS DE 3 ZILE !!! HostName: GTA.EvoGame.Ro GF Server Address: gta.evogame.ro:7777 Players: x / 50 Ping: 9 Mode: GTA.EvoGame.RO GF
:: Continut nefolositor ! :: Subiecte vechi, nefolositoare, irelevante ! SPAM :: Scripting si creare server
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum