N-ai cu cine sa faci un serveR?sau nu ai playeri pe server?nu ai idei de adus playeri?

N-ai cu cine sa faci un serveR?sau nu ai playeri pe server?nu ai idei de adus playeri?

2 participan?i

In jos

N-ai cu cine sa faci un serveR?sau nu ai playeri pe server?nu ai idei de adus playeri? Empty N-ai cu cine sa faci un serveR?sau nu ai playeri pe server?nu ai idei de adus playeri?

Mesaj Scris de sebim8lol Joi 23 Aug 2012, 2:59 pm

Salut,Caut scripter,cu server,si internet+calculator bun pt server...Eu sunt foarte bun la organizat eventuri pe scurt o sa ma ocup de server...astept sa ma contactati....:sampprosebastian@ y a h h o . c o m<=am pus asa ca nu ma lasa sa postez adrese de emaildar sa scrieti legat....
Sunt bun la capitolul distrat playeri si stiti voi distractie =>mai multi playeri Laughing am idei ff bune la capitolul distractie ,astept sa ma contactati...si o sa ma implic si la scripting daca e nevoie
sebim8lol
sebim8lol
Incepator
Incepator

Data de inscriere : 23/08/2012

Sus In jos

N-ai cu cine sa faci un serveR?sau nu ai playeri pe server?nu ai idei de adus playeri? Empty Re: N-ai cu cine sa faci un serveR?sau nu ai playeri pe server?nu ai idei de adus playeri?

Mesaj Scris de Edi. Joi 23 Aug 2012, 3:23 pm

salut, am server hostat pe timp nedeterminat, sloturi nelimitate Very Happy, si caut un player asa ca tine sa se ocupe de events de adus playeri etc. daca te intereseaza baga add: gtahostpixelro
Edi.
Edi.
Expert
Expert

Data de inscriere : 04/08/2012
Varsta : 31
Localizare : GTA.HostPixel.Ro

http://GTA.HostPixel.Ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum: